Harlem Nocturne

dimecres, 2 de juliol del 2014

Presentació de l'Associació EN NEGRE

 
 


Com ja sabeu, negrots, alguns bojos del gènere fa uns mesos vam crear l'Associació En Negre, que té la intenció de defensar, promoure i estudiar el gènere negre en català.

Fins el moment, hem atorgat el Primer Premi Memorial Agustí Vehí, el lliurament del qual va tenir lloc en el transcurs del II Festival Tiana Negra. També tenim en funcionament els comptes de twitter i de facebook i un bloc que a partir d'ara començarà a bellugar-se de valent i del qual ja us anirem informant.   
 
El motiu del present post és comunicar-vos l'acte de presentació oficial, que tenim preparat per al pròxim dia 8 de Juliol. Serà a Sants, a la Biblioteca del Vapor Vell, i aquí us copio exactament la informació que necessiteu per poder venir:
 
 
Dimarts 8 de juliol, a les 19h. Sala d'actes de la biblioteca.
Entrada lliure.

Presentació de l'Associació En Negre, destinada a la difusió, estudi i promoció de la novel·la negra escrita en català. Trobada per a reflexionar al voltant de la novel·la negra escrita en llengua catalana des d'una triple perspectiva: la dels editors, la dels autors i la dels estudiosos del gènere.
A càrrec de Josep Forment (director de l' Editorial AlRevés, que publica la col·lecció de novel·la negra en català Crims.cat), Anna Maria Villalonga (escriptora i professora universitària, estudiosa del gènere negre i vicepresidenta de l'Associació En Negre), Sebastià Bennasar (escriptor, director del Festival Tiana Negra i tresorer de l'associació En Negre).
Moderadora: Empar Fernández (escriptora).

Aforament limitat.
Dimarts 8 de juliol, a les 19h.
Sala d'actes de la biblioteca (4a planta).
Ptge. Vapor Vell, 1.




 
No cal dir, negrots, que us esperem amb candeletes. Ja sabeu que això ens implica a tots. Hem de treballar plegats, des de tots els àmbits, per col·locar la nostra narrativa negra allà on es mereix. 

Fins el proper dimarts!