Harlem Nocturne

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Associació En Negre: ja us en podeu fer socis, negrots!



L'Associació En Negre, que ja us vam presentar aquest estiu, ara ja és una absoluta realitat. Vençuts tots els tràmits burocràtics (que no són pocs), ara ja funciona plenament. Per tant, com tota entitat, la idea és arribar a tenir molts socis. Recordeu que es tracta d'una Associació cultural sense ànim de lucre que només s'ha creat amb la intenció de treballar per la promoció, la divulgació i la visibilitat de la novel·la negra escrita en català.

Tot seguit, us deixo les instruccions que heu de seguir per associar-vos. Alguns de vosaltres ja ho heu fet, però pretenem ser molta gent. La llengua i la literatura catalana ens necessiten. De manera que allà va (i que consti que la foto que trobareu tot seguit no té cap voluntat intimidatòria, he! he!).
 
 
 
 
Benvolguts amics,
 
Ara sí, ara ja és una realitat. L'associació cultural en negre, dedicada a la promoció de la literatura de gènere negre en llengua catalana comença les seves activitats.

Per això mateix ens posem en contacte amb vosaltres, per informar-vos que l'entitat ja té una primera junta fundacional formada per Àlex Martín (president), Anna Maria Villalonga (vicepresidenta), Sebastià Bennasar (tresorer), Salvador Balcells (secretari) i Lluís Llort (vocal).

Per això mateix, us encoratgem a fer-vos-en socis. El tràmit per a fer-ho és molt senzill: es tracta d'enviar-nos una fitxa d'inscripció amb el vostre nom, DNI, telèfon, correu electrònic i adreça postal al correu electrònic 

Així mateix, heu de fer el pagament de 30 euros anuals (es comptarà un any anual des del moment que feu l'ingrés) en aquest número de compte de LA CAIXA
2100 0601 22 0200284885
(no oblideu posar el vostre nom com a ordenants)

Llavors ja sereu socis de ple dret de l'entitat.


Aquí a sota us deixem els principis fundacionals de l'entitat, el link al bloc de l'Associació
(per descomptat us preguem que ens feu arribar la informació negra que cregueu d'utilitat per poder posar a l'agenda, així com informació sobre els vostres llibres o documents que cregueu interessants)

i recordar-vos que el termini per presentar-vos al premi Agustí Vehí de novel·la negra s'amplia fins a l'1 de novembre, així que us encoratgem a participar-hi

 
Moltes gràcies, negrots.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ho faré, Anna!
No en tinguis cap dubte!!
Petons i molta sort amb el projecte!!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Moltes gràcies, Teresa.
Necessitem sumar si volem fer actes, trobades, publicitat, etc.
Ets una negrota!

PilarMC ha dit...

Compte amb el color del text!!! Massa clar!!!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Pilar, ho has de mirar en format web. Com ha de ser massa clar si el fons és negre? Aix!

Anònim ha dit...

Ja ho he fet i espero que sigui un éxit
Àngels

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gràcies, Àngels.