Harlem Nocturne

dimecres, 2 de novembre del 2011

24 hores de: Badalona Negra


Ja us he avisat que novembre es presenta farcit de negror. Badalona serà el lloc de la pròxima trobada. Durant 24 hores, es convertirà en una ciutat de crims. 
Des de dijous dia 3 a divendres dia 4 se celebra la tercera edició de 24 hores: Badalona Negra, on tindran lloc tot una sèrie d'actes molt interessants (una taula rodona, una tertúlia), que culminaran a la Llibreria Saltamartí amb la presentació de la novel·la de Jordi Cervera, La mort a dos-cents deu, que vaig ressenyar fa pocs dies. Per desgràcia, no hi podré ser (la llei de Murphy de les coincidències), però us ho recomano  si us hi podeu acostar. Serà divendres a dos quarts de 8 del vespre. Presentaran l'inspector Salvador Rossell, sots-cap de l'ABP dels Mossos d'Esquadra de la ciutat, Jordi Villacampa, president del CJB i Carles Sagués, regidor i responsable de l'àrea social de La Penya. *

* Aquests presentadors tan esportius no us han d'estranyar. Tant La mort a dos-cents deu com l'anterior novel·la de Jordi Cervera, La mort a sis vint-i-cinc, es desenvolupen a Badalona i tenen molta relació amb el club de bàsquet de la ciutat.   

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Anna Maria. Com sempre, ets un sol (negre, que encara són millors i més singulars)
petons

Jordi

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Quin novembre més negre que teniu. I que bé us ho passeu amb tot plegat. Aquí a Toronto l’única novetat és que cauen les fulles.

Yves ha dit...

Ostres, la Llei de Murphy... Ve, esperem no hi puguis anar per motius normals, i no pas per fer la negror a la ciutat... :-)

Anna Maria Villalonga ha dit...

No, no, no és per cap motiu estrany. Coincideix que presento Cloc!, el llibre de poesia d'August Bover a la mateixa hora en el Casal Indepe de Sants.

Jordi, un sol negre, wooooowwwww!
M'han dit coses, però aquesta és el primer cop. I m'encanta!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Shaudin, jo m'ho passo pipa. És cert que vaig de bòlit, però resulta fantàsticament engrescador.